Skip to content

Contemporary Rear Extension, Wychwood Park

We have been appointed by our client to transform their fairly typical detached property.

Apart from a complete overhaul of the interior on all three floors, a new contemporary rear extension is proposed to replace the current sun room.

The brief was to provide an open plan kitchen dining room space which linked through into the new extension which in turn formed a connection to the new landscaped garden.

Integral to the extension, is a second sitting room connected to both the existing living room and dining space yet separate in its own right.

The grey brick, render and grey aluminium windows/doors which make up the proposed extension create a contrasting narrative. The space is flooded with natural light from the skylight above running the full length of the extension at the junction between the new and old.

More images to follow soon

Contemporary Rear Extension, Wychwood Park

Additional Notes

  • Location: Cheshire
  • Type: Residential
  • Status: Full Planning Permission

Back to Domestic