Skip to content

Study Room & Internal Remodelling, Newcastle Under Lyme

We were appointed by our client to remodel the existing property to create a larger kitchen and dining room space.

The property is situated at the head of a cul de sac and by virtue of poor planning by the original developers, the front garden was left with dead space facing directly onto the side of the garage.

The new study is relocated within this space to create a contemporary addition to the traditional house which in turn forms a dramatic approach to the building.

The glazed gable floods the space with natural light and the rear corner window seat offers views over the woodlands.

Study Room & Internal Remodelling, Newcastle Under Lyme

Additional Notes

  • Location: Newcastle Under Lyme, Staffordshire
  • Type: Residential
  • Status: Planning

Back to Domestic